Adequaat en frictieloos werken binnen cybersecurity is een nevenschikking als het aankomt op het behalen van duurzaam succes. Cyber incidenten vereisen een staat van paraatheid, maar het is nu juist de veerkracht van de technologie in combinatie met een gezonde ërisk postureí die zorgen voor duurzaam succes. Digitale bestuurders hebben een uitdaging, want hoe werkt een robuuste beveiligingsstrategie en hoe is deze te integreren in de dagelijkse praktijk? Een risico bewuste IT beleid is niet alleen mogelijk door goede voorbereidingÖhet begint met anders redeneren voor duurzaam succes. Over deze strategische paradigmaverschuiving spreken we binnen de webcast; over wat duurzaam succes betekent met Roger Sels, Vice President Solutions bij BlackBerry.îSource link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here