22 oktober 2020 – Vandaag werd de Huawei eco-Connect Europe 2020-conferentie exclusief online, gehouden met het thema ‘New Value Together’. De conferentie was gericht op de wederzijds voordelige samenwerking tussen Europa en Huawei. Huawei neemt vandaag de dag een leidende rol op zich in de virtuele evenementenrevolutie, waarbij het bedrijf zich richt op het bevorderen van samenwerking tussen bedrijven en partners, en hen nieuwe technologische oplossingen biedt in een omgeving op afstand.

Huawei’s jubileum: 20 jaar in Europa

De heer Ken Hu, vicevoorzitter van de Raad van Bestuur van Huawei, hield de openingstoespraak gericht op het thema ‘20 Years of Connecting Europe, waarmee hij twee decennia beschikbaarheid van Huawei-technologie in Europa markeerde. Ken wees erop dat Huawei in 2000 het eerste Europese R&D-centrum in Europa opende. In de afgelopen 20 jaar bedient Huawei klanten in elk Europees land en werkt het samen met meer dan 3000 leveranciers en 1000 partners in de regio. Alleen al in 2019 droeg Huawei meer dan € 16,4 miljard euro bij aan het Europese bbp.

Het digitale landschap verandert, en operationele technologie en industriële knowhow zullen de belangrijkste concurrentiekrachten van Europa worden. Huawei zal zijn wortels in Europa blijven verdiepen, in Europa investeren en iets terugdoen voor Europa. Via 5G Joint Innovation Centers en Experience Centres werkt Huawei samen met Europese luchtvaartmaatschappijen om door 5G aangedreven applicaties voor alle industrieën te ontwikkelen. Met de OpenLabs in München en Parijs brengt Huawei lokale partners samen om gezamenlijk digitale state-of-the-art industrieoplossingen te ontwikkelen. In totaal werkt Huawei samen met meer dan 1.000 ondernemingen in heel Europa. Als actieve leden van Europese en internationale normgroepen levert Huawei technologie, expertise en feedback om gedeelde wereldwijde normen te helpen ontwikkelen.

Huawei zal meer investeren in lokale R&D, in het bijzonder door samen te werken met Europese partners om innovatie te stimuleren en klanten te helpen hun wereldwijde concurrentievermogen te versterken. Huawei helpt het digitale ecosysteem uit te bouwen en de grenzen van digitale innovatie te verleggen, en investeert in ICT-training om Europese burgers en bedrijven te helpen hun digitale vaardigheden te versterken.

Na de openingstoespraak van Ken Hu hield de heer Luis Jorge Romero, algemeen directeur van het European Telecommunications Standards Institute (ETSI), ook een Keynote-toespraak waarin hij het belang van wereldwijde samenwerking toelichtte. Alle belanghebbenden moeten vooruitgaan door samenwerking en omarming van het motto ‘Think Global, Act Local’.

De heer Scott Marcus, Senior Fellow bij Bruegel, een in Brussel gevestigde macro-economische denktank, sprak ook op het evenement. Hij onderzocht de post-pandemische uitdagingen en kansen met het mogelijk maken van ICT-technologie en innovatie in Huawei eco-Connect Europe 2020. Met de COVID-19 pandemie gaande, speelt telecommunicatie een belangrijke rol in werk en privéleven van burgers.

Aan het einde van de keynote-sessie deed Huawei een beroep op klanten en partners in de branche: “Samen kunnen we meer doen. Open innovatie is de sleutel tot Europa’s digitale decennium, en Huawei kijkt ernaar uit om met u samen te werken, om zo van het volgende decennium een enorm succes te maken.”

Huawei eco-Connect Europe 2020 is een jaarlijks vlaggenschipevenement dat wordt georganiseerd door Huawei voor de Europese ICT-industrie en dat online wordt gehouden van de 20e tot 21e oktober 2020. De conferentie van dit jaar heeft als thema ‘New Value Together’ en heeft tot doel een open, coöperatief en gedeeld platform op te zetten voor klanten en partners om nieuwe kansen voor een intelligente toekomst te verkennen.

Voor meer informatie klik hier.

Copyright © 2020 IDG Communications, Inc.Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here