In deze tijden van corona is er veel behoefte aan eenvoudig schoon te maken, single-touch of ‘zero touch’ interfaces voor bijvoorbeeld videoconferencing, maar ook voor informatiedisplays, selfservice en point-of-sale toepassingen. Het Japanse iiyama breidt het assortiment in touchoplossingen uit met twee hiervoor geschikte schermen, de ProLite TW1023WASC-B1P en de ProLite TW1523AS-B1P.

In beide gevallen gaat het om gehard glazen displays met 10-vinger touchdetectie, rotatiesensor en Android 8.1, gebouwd rond een IPS-paneel met 450 nits helderheid, waarvan met touch nog 385 nits overblijft (nog altijd voldoende voor de meeste indoor omgevingen) en de goede kijkhoeken die horen bij deze techniek. 

De TW1023WASC is een 10,1-inch model met 1280×800 resolutie, de TW1523AS een 15,6-inch exemplaar met 1920×1080 pixels. Beide schermen zijn voorzien van een coating die vingerafdrukken, vuil en stof moet weren. Het kleinere model heeft een 1,25 mm dikke, 7H harde glasplaat, het grotere model een van 1,8 mm en 6H rating. 

De schermen zijn voorzien van een RJ45-aansluiting voor data en voeding, een hdmi-uitgang voor aansluiting van een tweede scherm en USB. Ook zijn luidsprekers, microfoon en webcam ingebouwd. Ze zijn ontworpen voor 24/7 gebruik.

Copyright © 2020 IDG Communications, Inc.Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here