Met een noodgedwongen terugkeer naar thuiskeer introducert Epson twee nieuw printers voor thuiswerkers die het papier niet vaarwel kunnen zeggen. De WorkForce Pro WF-4745 en de EcoTank ET-5880 zijn inktgebaseerde all-in-ones, bestemd voor MKB en thuiskantoor, aldus Epson.

Epson WorkForce Pro WF-4745 Epson

Het prijsverschil tussen de twee nieuwe modellen is fors, de WF-4745 kost 199 euro ex. BTW, de ET-5880 maar liefst 1189 euro ex. BTW. Het duurdere model biedt een fors grotere capaciteit inkttanks en twee papierlades voor 500 vel per stuk; het goedkopere apparaat heeft twee lades voor 250 vel elk. Een vergelijking wijst uit dat het kleinere model marginaal langzamer is, maar de afdruktechniek is identiek. De ET-5880 is gespecificeerd op een fors hoger volume en heeft een snellere scanner, die ook dubbelzijdig kan scannen.

Epson EcoTank ET-5880 Epson

Beide modellen drukken af op maximaal A4-formaat, zijn voorzien van fax-functionaliteit en hebben geïntegreerd bedraad en draadloos netwerk. Voor thuiswerkers zal ongetwijfeld de WF-4745 volstaan, want de meeste mensen zullen niet in de buurt komen van de 25.000 pagina’s per maand die deze machine al aan kan.

Copyright © 2020 IDG Communications, Inc.Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here